De Drie Ballonnen vierde spetterend jubileumfeest bij Jump XL

Kinderopvangorganisatie De Drie Ballonnen bestaat dus 25 jaar; ook bij de buitenschoolse opvang tijd voor een feestje! Op vrijdag 29 september en 6 oktober opende Jump XL daarom haar deuren speciaal voor kinderen van de buitenschoolse opvang van De Drie Ballonnen. 

Springen, dansen en graffiti spuiten De BSO-kinderen werden feestelijk onthaald met muziek verzorgd door DJ Chocomellow (14 jaar oud). In samenwerking met Urban Art Studio konden de kinderen hun naam in graffiti spuiten en natuurlijk werd er door de kinderen actief gesprongen in het indoor trampolinepark.

“Feest bij Jump XL is natuurlijk super cool!”

Groots gevierd Dit jaar hadden wel 850 kinderen zich aangemeld voor het feest. Een grootse opkomst! Om ervoor te zorgen dat ieder kind zich even lekker kon uitleven op de trampolines, splitste De Drie Ballonnen de twee jubileumfeesten daarom op in vier feesten.