Wist je dat Junis sinds kort gastouderopvang verzorgt in Zoetermeer?

Gastouderopvang is een zeer huiselijke en flexibele vorm van kinderopvang. Sinds kort verzorgt Junis gastouderopvang in Zoetermeer. Dit is een mooie aanvulling op het aanbod van De Drie Ballonnen. De kinderen worden doorgaans opgevangen in het huis van de gastouder, met wie je maatwerkafspraken maakt over de gewenste dagen en tijden.

Heb je liever dat je kind in zijn eigen vertrouwde omgeving blijft? Dan kun je ook kiezen voor thuisopvang, waarbij de opvangmedewerker bij je in huis komt. Het gastouderbureau van Junis Kinderopvang vervult een bemiddelende en begeleidende rol tussen gastouder en vraagouder. Wil je meer weten over gastouderopvang in Zoetermeer? Lees hier meer: https://www.junis.nl/gastouderopvang/informatie/