Van alles te doen tijdens de vakantieopvang

Dit jaar staan alle vakanties in het teken van het thema ‘Tussen Kunst & Kids’. We organiseren hiervoor volop creatieve activiteiten, uitjes en workshops.

De herfstvakantie staat in het teken van ‘Film en Video’. Met de kinderen die zijn opgegeven gaan we naar het CineKid Festival in het Stadstheater. Daar kijken de kinderen film (per leeftijdscategorie), ondernemen ze activiteiten, ontmoeten ze een favoriete YouTube-ster en nog veel meer.

En kinderen die ouder zijn dan 8 jaar én een zwemdiploma hebben gaan voor het eerst zwemmen! Deze kinderen zijn door BSO Pancratius, van Junis Kinderopvang, uitgenodigd om mee te komen discozwemmen in zwembad AquaRijn. Bekijk de complete vakantieprogramma’s van de herfstvakantie: Herstvakantie BSO 4+ en Herfstvakantie BSO 8+.

Nieuwsgierig naar de kerstvakantie?
Om een tipje van de sluier op te lichten: tijdens de kerstvakantie brengen we met de kinderen een bezoek aan de ambachtswerkplaats voor een leuke workshop. Wil je dat jouw kind erbij is? Geef dan op tijd op voor de vakantieopvang.

In de zomervakantie deden we ook leuke dingen
Medewerkers van het CKC kwamen naar De Drie Ballonnen-locaties voor een zang- en een dansworkshop. Wat een talent hebben onze kinderen! Urban-streetart zette zich in voor de workshops ‘Striptekenen’ en ‘Graffiti’. Tijdens de uitstapjes bezochten de kinderen Avifauna, Plaswijckpark en Jump XL.

Via onze Facebookpagina komen bijna dagelijks beelden van activiteiten en uitjes voorbij. Volg je ons al?