Koffie Morning bij De Drie Ballonnen

Donderdag en vrijdag 5 en 6 Oktober 2017 organiseren wij op diverse KDV locaties een ‘Koffie Morning to go’ in aansluiting op de landelijke campagne van Stichting Opkikker; hét goede doel tijdens het jubileumjaar van De Drie Ballonnen.  

Hoe ziet de Koffie Morning er bij De Drie Ballonnen uit?
Op verschillende KDV-locaties van De Drie Ballonnen tref je op donderdagochtend 5 oktober of vrijdagochtend 6 oktober 2017 een koffie-en-thee-to-go-verkooppunt aan in een centrale ruimte van het gebouw. Naast koffie en thee, is de verleiding wellicht groot om daar ook wat lekkers aan te schaffen. En om de Koffie Morning nóg leuker te maken kun je meedoen aan de prijsvraag “Raad hoeveel snoepjes”. Gezelligheid staat voorop tijdens de Koffie Morning, maar we vragen je ook om jouw donatie. Want vele kleine opbrengsten maken aan het einde van ons jubileumjaar toch een groot bedrag dat wij kunnen doneren.

Wat gebeurt er met het geld?
Alle verkoopopbrengsten en donaties gaan naar Stichting Opkikker. Een stichting die er alles aan doet om gezinnen met een langdurig ziek kind de ontspanning en mentale energie te bieden die zij zo hard nodig hebben. Lichtpuntjes zijn in zo’n situatie van groot belang. In een moeilijke periode worden mooie, leuke momenten heel intensief beleefd. Stichting Opkikker verzorgt deze lichtpuntjes. Zo’n tweeduizend keer per jaar verrassen zij gezinnen met een langdurig ziek kind met een onvergetelijke Opkikkerdag. Tijdens deze dag vol ontspanning en plezier zetten zij niet alleen het zieke kind, maar alle gezinsleden in het zonnetje.