Nieuw: Sport BSO Sprint, BSO Zanzibar, BSO Horizon en uitbreiding KDV-groepen bij de Tjalk.

Het gaat goed met de economie én onze organisatie. Het gaat zo goed dat we met weer drie nieuwe BSO-locaties uitbreiden; Sport BSO Sprint, BSO Horizon en BSO Zanzibar. Bij KDV De Tjalk ging onlangs de zesde groep, de Zeemeeuwen open. Ook BSO de Tjalk kreeg sinds de opening van het nieuwe pand veel nieuwe inschrijvingen binnen.

Sport BSO Sprint
Op 21 augustus 2017 startte De Drie Ballonnen bij sportvereniging DSO een nieuwe, bijzondere buitenschoolse opvang: Sport BSO Sprint! Bij Sport BSO Sprint doen kinderen na schooltijd samen tikspelletjes, spelen ze voetbal, tennis of slagbal en ondernemen ze nog meer sport- en outdoor activiteiten. Deze BSO is voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar.

BSO Zanzibar
Op 21 augustus 2017 startte De Drie Ballonnen ook met de nieuwe BSO Zanzibar aan het Zanzibarplein in de wijk Oosterheem. Deze BSO, gevestigd op de 2de verdieping van basisschool De Oranjerie vangt kinderen van 3 scholen uit de nabije omgeving op; De Oranjerie, De Oosterwijzer en Florence Nightingale.

De kinderen gaan met onze pedagogisch medewerker om 15.00 uur naar één van onze huiselijk ingerichte lokalen. In de lokalen spelen kinderen in verschillende themahoeken zoals de bouwhoek of de knutseltafel. Of ze kiezen ervoor te lezen of te relaxen op een chill-bank. In de hal zijn hoeken ingericht in het thema ‘verkeer’ en het thema ‘winkel’ waar de kinderen hun fantasie de vrije loop mogen laten gaan.

Buiten de BSO staan twee klimrekken en is een groot handbal- en basketbalveld. In de buurt liggen een paar gave speeltuinen zoals de waterspeeltuin en de kabelbaan.

Expertisepunt Horizon
31 augustus opende Expertisepunt Horizon officieel haar deuren in de wijk Buytenwegh. Na een intensieve verbouwing die afgelopen zomer plaats vond. In het expertisepunt werken speciaal basisonderwijs De Horizon, Kombino kinderdagopvang en De Drie Ballonnen buitenschoolse opvang samen.

Wil je meer weten over expertisepunt Horizon of de andere nieuwe BSO-locaties, lees dan verder via onderstaande linken:

Of neem contact op met de afdeling klantenservice via telefoonnummer 079 – 7600 202. De medewerkers klantenservice zijn je graag van dienst.