Sport BSO Sprint start bij sportvereniging DSO

Op 21 augustus 2017 start De Drie Ballonnen bij sportvereniging DSO een nieuwe, bijzondere buitenschoolse opvang: Sport BSO Sprint! Bij Sport BSO Sprint doen kinderen na schooltijd samen tikspelletjes, spelen ze voetbal, tennis of slagbal en ondernemen ze nog meer sport- en outdoor activiteiten.

Bij Sport BSO Sprint kunnen kinderen na schooltijd lekker sporten en buitenavonturen beleven op de velden van DSO. Deze BSO is voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. De activiteiten zijn zoveel mogelijk buiten maar kunnen ook binnen zijn. Daarom heeft de Sport BSO een eigen binnenruimte gekregen in het mooie sportcomplex van DSO. Hier spelen de kinderen, chillen ze en maken ze huiswerk. De kinderen maken ook gebruik van de kleedkamers. Sport BSO Sprint is van maandag tot en met vrijdag s ‘middags geopend tot 18:30 uur.

Meer over De Drie Ballonnen
De Drie ballonnen verzorgt kinderopvang in heel Zoetermeer en bestaat dit jaar 25 jaar. Om ervoor te zorgen dat kinderen zich op een natuurlijke manier ontwikkelen, biedt De Drie Ballonnen op alle locaties een gevarieerd activiteitenprogramma aan. Bovendien staat de organisatie bewust stil bij een gezonde leefstijl, met aandacht voor gezonde voeding en lekker veel bewegen.

De Drie Ballonnen werkt vanuit een sterke pedagogische aanpak, de ZaaiGoed-methode. Spelenderwijs geven zij kinderen positieve boodschappen mee; over henzelf en over de manier waarop je met elkaar omgaat. Met deze praktische methode draagt De Drie Ballonnen bij aan het plezier en het zelfvertrouwen waarmee kinderen in de wereld staan.

Interesse en/of vragen?
Wil je meer weten over Sport BSO Sprint, kijk dan hier.