Nieuw bij De Drie Ballonnen: Sport BSO Sprint

Na de zomervakantie start De Drie Ballonnen met een nieuwe, sportieve buitenschoolse opvang (BSO) bij sportvereniging DSO: Sport BSO Sprint! Bij deze Sport BSO kunnen kinderen vanaf 6 jaar deelnemen aan verschillende sport en spel activiteiten.

Sport en spel
Op de Sport BSO bieden wij allerlei sportieve spelactiviteiten aan. Je kunt hierbij denken aan voetbal, tik spelletjes, tennis, slagbal, volleybal, estafettes en nog veel meer. Sport BSO Sprint is kleinschalig van opzet met een beperkt aantal plekken. De BSO heeft een eigen binnenruimte in het mooie sportcomplex van sportvereniging DSO waar kinderen spelletjes kunnen spelen, creatieve activiteiten kunnen ondernemen en huiswerk kunnen maken. De kinderen mogen gebruik maken van de kleedkamers van sportvereniging DSO om zich na schooltijd om te kleden en sportkleding aan te trekken. De BSO is geopend tot 18.30 uur.

Vervoer naar de Sport BSO
De kinderen worden na schooltijd opgehaald bij de Da Vinci school en met de Stint (elektrische bakfiets) naar Sport BSO Sprint gebracht. Oudere kinderen mogen, na toestemming van de ouders, onder begeleiding van een pedagogisch medewerker, zelf op de fiets naar de BSO komen. 

Vakantieopvang
In de vakanties is er ook BSO! De BSO is dan geopend van 7.00 tot 18.30 uur. In de vakanties hebben we ook aandacht voor sport en spel en is er meer tijd voor andere activiteiten, zoals een bezoek naar de kinderboerderij of een ander uitje.

Interesse en/of vragen?
Voor vragen kun je mailen naar bso@drieballonnen.nl of bellen met Mariëlle Hoekstra op telefoonnummer 079-7600270.

Sport BSO Sprint start op maandag 21 augustus bij voldoende aanmeldingen. Interesse in kinderopvang bij Sport BSO Sprint? Inschrijven kan op www.drieballonnen.nl onder informatie en tarieven. Er is een beperkt aantal plaatsen dus wees er snel bij!