Burgemeester Aptroot opent IKC De Tjalk

IKC De Tjalk werd woensdag 31 mei feestelijk geopend door Burgemeester Aptroot. Na een grote verbouwing tot Integraal Kindcentrum werd een deel van het bestaande gebouw samengevoegd met nieuwbouw, zodat er plaats is voor 400 kinderen van de basisschool en de baby's en peuters van De Drie Ballonnen kinderopvang. Het kindcentrum biedt kinderen van 0 t/m 13 jaar een doorgaande ontwikkellijn. Met het aanbod van onderwijs en kinderopvang onder één dak, waarbinnen intensief wordt samengewerkt tussen onderwijs en kinderopvang.

Bij de opening werd het speciaal ingestudeerde openingslied 'Bij de Tjalk, van 0 tot 12, allemaal onder 1 dak!' meegezongen door alle kinderen, juffen en meesters. Na de opening buiten in het zon, gingen de kinderen in hun eigen lokaal een feestje vieren. De genodigden kregen een rondleiding in het gebouw om kennis te maken met het nieuwe IKC De Tjalk.

 

 

 

Video: Zoetermeeractief.nl