Feestelijke opening IKC De Tjalk door burgemeester Aptroot

Op woensdag 31 mei vindt de feestelijke opening Integraal Kindcentrum (IKC) De Tjalk plaats. Tijdens het officiële gedeelte zal burgemeester Aptroot de opening van het IKC verrichten. Vervolgens is er een feestelijke activiteit met alle kinderen op het schoolplein van de nieuwbouwlocatie.

IKC De Tjalk
IKC De Tjalk is een samenwerking tussen basisschool De Tjalk (onderdeel van OPOZ) en De Drie Ballonnen kinderopvang. Het kindcentrum biedt kinderen van 0 t/m 13 jaar een totaalpakket op het gebied van onderwijs, kinderopvang, ontwikkeling en vrije tijd. Binnen het IKC wordt intensief samengewerkt tussen onderwijs en kinderopvang. Er is één team en één doorlopende ontwikkelingslijn voor de kinderen. Het motto van IKC De Tjalk: ‘Samen werken aan talent’.

De opening
Belangstellenden zijn woensdagochtend 31 mei om 10.00 uur van harte welkom om de opening bij te wonen. De ochtend start met de officiële opening door burgemeester Aptroot. Vervolgens is er voor de kinderen een leuke wedstrijd en een mega bellenblaas activiteit. Daarna staat er in de aula voor iedereen wat lekkers klaar en is er de gelegenheid om onder leiding van de leerlingenraad binnen te kijken in de frisse, ruimtelijke nieuwbouw.

Adresgegevens
Kadelaan 208 – 210, 2725 BR, Zoetermeer.