Eén organisatie, één team, samen voor kwaliteit!

Junis en De Drie Ballonnen vormen inmiddels langer dan een jaar één organisatie, één team. We leren steeds meer van elkaar en ondernemen gezamenlijk nieuwe dingen. We trekken inmiddels met elkaar op in personeelstrainingen en cursussen. En we starten gezamenlijke projecten. Zo ontwikkelden we een gezamenlijk kindbeeld: hoe kijken we naar kinderen? En met de “Nog-Beter-Meter”, proberen we onze kinderopvang binnen beide organisaties steeds verder te verbeteren. Ook de voorbereiding op de maatregelen die staan beschreven in het overheidsplan Innovatie Kwaliteit Kinderopvang (IKK), pakken we samen op.

Samen voor Innovatie en beleid kinderopvang
Sinds januari hebben we onze krachten op het gebied van innovatie, kwaliteit en beleid gebundeld in één team. Dit team, dat bestaat uit kwaliteit- en (pedagogisch) beleidsmedewerkers, een VVE-coach en een pedagoog, werkt aan verbetering van ons pedagogisch beleid. Het ondersteunt daarin alle medewerkers op de locaties in het werken met en voor de kinderen.