De Drie Ballonnen Kinderopvang viert 25-jarig jubileum met Tussen Kunst & Kids

Het is feest bij De Drie Ballonnen in 2017
De Drie Ballonnen bestaat dit jaar 25 jaar en om dit mooie jubileum te vieren is het kunstproject 'Tussen Kunst & Kids' opgezet. Al 25 jaar is ruimte voor ontwikkeling een belangrijk aandachtspunt voor De Drie Ballonnen en met het 'Tussen Kunst & Kids' project wil De Drie Ballonnen de creatieve ontwikkeling op een feestelijke manier een extra stimulans geven.

Tussen 'Kunst & Kids' start 20 januari 2017 met de lancering van de een 'doe maar gekbox' op iedere locatie, waarmee de kinderen op een creatieve manier iets moois kunnen gaan knutselen. De Drie Ballonnen wil de kinderen met het project inspireren en laten beleven. Op de verschillende locaties worden het hele jaar door activiteiten georganiseerd op het gebied van kunst en cultuur. Je kunt hierbij denken aan muziek, dans, zang, theater, schilderen, fotograferen en film. Met het project laat De Drie Ballonnen de kinderen buiten de lijntjes denken, experimenteren, ontdekken, oplossingen bedenken en grenzen verleggen.

In augustus worden kunstwerkjes van de kinderen geëxposeerd op de verschillende locaties van De Drie Ballonnen Kinderopvang. De creatieve werkjes worden getoond en verkocht aan ouders, verzorgers, opa’s, oma’s en andere belangstellenden om geld in te zamelen voor het goede doel "Stichting Opkikker". De Drie Ballonnen heeft ter gelegenheid van dit jubileumjaar tevens een feestelijk logo ontworpen. Dit logo is te zien bij dit artikel. Hiermee zal de organisatie gedurende dit hele jaar naar buiten zal treden.

Goed doel
Stichting Opkikker zet zich in voor kinderen die noodgedwongen in opvangcentra verblijven. Voor deze kinderen is het niet zo vanzelfsprekend om lekker te kunnen spelen en creatief bezig te zijn. De Drie Ballonnen heeft daarom het project ‘Tussen Kunst & Kids’ gekoppeld aan Stichting Opkikker. De kinderen kunnen met het project op een creatieve manier geld inzamelen voor Stichting Opkikker in Nederland, zodat zij zo snel mogelijk ook lekker weer fijn kunnen spelen en knutselen.