Natuur BSO De Weidemolen officieel geopend

Wethouder Robin Paalvast heeft zondag 23 oktober Natuur BSO De Weidemolen officieel geopend. Deze BSO is ontstaan uit een samenwerking tussen kinderopvangorgani-satie De Drie Ballonnen, Stadsboerderij De Weidemolen en Gemeente Zoetermeer.

De opening werd ingeleid door goochelaar Jerry Mensing. Na de opening door Wethouder Paalvast was er taart en kinderchampagne. De kinderen konden zich na de opening nog vermaken op een springkussen. Ze lieten zich schminken en er waren ballon- en boerderijdieren!

Natuur BSO De Weidemolen is een buitenschoolse opvang locatie gericht op de natuur en zoveel mogelijk buiten zijn. Deze BSO is gericht op kinderen vanaf 6 jaar en biedt buitenschoolse opvang, flexibele opvang en vakantie-opvang. Kinderen van o.a. de basisscholen Oostwijzer Orion en Oranjerie kunnen hier worden opgevangen. De locatie is gevestigd aan de Burgemeester Middelberglaan 2, 2721 DX in Zoetermeer.