Feestelijke officiële opening Integraal Kindcentrum De Achtsprong in Palenstein

De wethouders Isabelle Vugs en Taco Kuipers zullen 2 november a.s. de officiële opening verrichten van IKC De Achtsprong. Het IKC is ontstaan uit een nieuwe samenwerking tussen kinderopvangorganisatie De Drie Ballonnen en basisschool De Achtsprong en biedt basisonderwijs en kinderopvang onder een dak.

Feestelijke opening
Belangstellenden zijn woensdagmiddag 2 november van 13:00 tot 15:00 uur van harte welkom de feestelijke opening bij te wonen. De wethouders Isabelle Vugs en Taco Kuipers zullen om 13:00 uur de officiële opening van het IKC verrichten waarna het feestprogramma voor de kinderen van start zal gaan. De feestelijkheden bestaan onder meer uit een springkussen, een bellenblaasmevrouw en iets leuks met ballonnen!

Kinderopvang en basisonderwijs
IKC De Achtsprong verbindt thuis, kinderopvang en school op natuurlijke wijze. Er is een kinderopvanggroep van 2 – 4 jaar. Naast kinderopvang wordt basisonderwijs, buitenschoolse opvang, flexibele opvang en vakantie-opvang aangeboden. Het IKC is geopend van 7.00 – 18.30 uur en is gevestigd aan Rakkersveld 257, 2722 BN in Zoetermeer.

IKC en talenten
De slogan, “Samen werken wij aan een talentvolle toekomst!”, voert de boventoon in dit IKC. Vanuit een basis van rust, structuur en veiligheid biedt het IKC kwalitatief goed onderwijs en opvang met persoonlijke aandacht. Het IKC zorgt voor een doorgaande leer- en ontwikkelingslijn voor kinderen van 2 tot 13 jaar in een omgeving waar pedagogische en onderwijskundige expertise elkaar continu versterken. Hierdoor kunnen kinderen zichzelf en hun talenten in elke leerfase optimaal ontwikkelen.

Meer informatie
Meer over IKC De Achtsprong en het feestprogramma van deze middag is te vinden in deze folder of op www.achtsprong.unicoz.nl. Vragen over IKC De Achtsprong of geïnteresseerd in een rondleiding? Neem dan contact op met D. Sprenkeling via info@achtsprong.unicoz.nl of 079-3313129.