BSO De Hofvijver in Seghwaert is groeiende

Vanaf maandag 22 augustus 2016 is De Drie Ballonnen met een nieuwe BSO gestart in Basisschool De Hofvijver aan de forelsloot 3 - 4 in de wijk Seghwaert. Een wijk waar we nog niet eerder opvang aanboden. De kinderen van basisschool De Hofvijver en Meester Verwerschool zullen op deze locatie worden opgevangen.

Deze BSO biedt opvang binnen de school en is groeiende. Er worden leuke BSO-activiteiten georganiseerd, zowel binnen als buiten. Uniek op deze locatie is volgens de kinderen de voetbaltafel. Heel fijn vinden ze het park dat vlakbij de locatie ligt.

Er wordt veel aandacht besteed aan milieu en duurzaamheid. De school werkt er hard aan een echte 'groene' school te worden.

Op 2 november a.s. tussen 8:30 en 11:30 uur organiseert de Hofvijver een Peuterochtend. Voor nieuwe ouders en kinderen een leuke gelegenheid kennis te maken met de Hofvijver en De Drie Ballonnen. Medewerkers van de BSO verzorgen tijdens de peuterochtend een verrassingsactiviteit en schminken de kinderen. 

Klik hier voor meer informatie over deze locatie en contactgegevens.