De tweede week van vakantie lekker met De Drie Ballonnen naar Plaswijckpark!

De tweede week van de zomervakantie gaan alle kinderen van de (BSO) vakantieopvang lekker een dag naar Plaswijckpark in Rotterdam. Met Speelwijck, Dierenwijck en Wandelwijck biedt dit park echt voor ieder wat wils.

In Plaswijckpark raken de kinderen niet snel uitgespeeld. Meteen de zee op in de Havenspeeltuin? Of toch eerst aan de touwen slingeren in de Apenspeeltuin? Of als een echte automobilist rondrijden in de Verkeerstuin… Liever gekke bekken trekken met de apen, de roofdieren bespieden of  bokkensprongen maken met de geiten in de Troetelweide? Dat kan hier ook! De dieren komen van over de hele wereld, maar vooral uit Europa. Moe geworden van het spelen zijn er mooie plekken genoeg om even bij te komen. In het Rosarium bijvoorbeeld - een rozentuin met meer dan 40 soorten rozen! Of in de Engelse Tuin met zijn mooie fonteinen!

Alle kinderen dienen voor dit uitje uitelijk om 8:45 uur op de BSO aanwezig te zijn en zullen rond 17:00 uur weer terug zijn.

Kijk hier voor meer informatie over activiteiten, opvanglocaties etc.