IKC De Achtsprong: Peutergroep 2 - 4 jaar en Buitenschoolse opvang

We starten 22 Augustus 2016 met een KDV groep van 2 tot 4 jaar en een BSO groep in basisschool ‘De Achtsprong’ in de wijk Palenstein. Een wijk waar we tot nu toe nog geen opvang aanboden en dan meteen met een IKC (intergraal kind centrum). De bedoeling van een IKC is dat we met elkaar de visie gezamenlijk dragen en dat er een doorgaande lijn is van kinderopvang naar de school. Op deze locatie zullen we geen peuterspeelzaal aanbieden. Opvang is af te nemen vanaf een halve dag.

Er is op 19 augustus van 15:00 - 17:00 uur inloopmiddag georganiseerd. Kom gerust langs!

Voor deze locatie zal Margarita Vogel de locatiemanager worden. Margarita is te bereiken op 0797600270 of via email mt.oosterheem@drieballonnen.nl. Meer informatie over deze opvanglocatie verschijnt in de loop van deze week onder locaties, op deze website.

Wij kijken er enorm naar uit om deze samenwerking aan te gaan!