Kidz Festival, het gezinsuitje deze zomer! En... De Drie Ballonnen sponsort mee!

Zondag 26 Juni aanstaande vindt het eerste Kidz Festival plaats op het festivalterrein Silverdome in Zoetermeer. Het Kidz Festival is een combinatie van een popconcert voor kinderen en een avontuurlijke, sportieve ervaring met stormbanen, springkussens en sport- en spelattracties.

Met artiesten bekend van onder andere het 'Junior Songfestival' en de 'Kids Top 20', schminkers, clowns, 'Elsa en Olaf', steltlopers, 'Master Humpa Robots' en veel zang en dans in de vorm van workshops, een talentenjacht en een danswedstrijd wordt dit een familie-uitje om niet te vergeten.

Hitz voor Kidz, onderdeel van dit event, steunt het goede doel en doneert een gedeelte van de opbrengsten aan het Prinses Beatrix Spierfonds, voor onderzoek naar spierziekten. Omdat sport, spel, dans en bewegen belangrijk is, maar niet voor iedereen vanzelfsprekend...

Maak kans op GRATIS toegangskaarten voor het Kidz Festival. Kijk op onze Facebookpagina en reageer als volgt: 

  1. Like de Facebookpagina van De Drie Ballonnen;
  2. Geef antwoord op de vraag bij het bericht in de reacties onder het bericht;
  3. Neem per e-mail contact met ons op zodra de winnaars bekend zijn gemaakt via onze Facebook-pagina.

Wil je zeker zijn van je toegangskaarten? De Drie Ballonnen sponsort het Kidz Festival in Zoetermeer en kan daarom in de voorverkoop toegangskaarten aanbieden met een mooie korting! Ouders en kinderen tot 3 jaar hebben gratis toegang! Koop hier je kortingskaart